Szállítás

Milyen csomagokat használnak? Alá kell írnom a szállítmányt?

Az Ön adatainak védelme nagyon fontos számunkra. Megrendelését diszkrét borítékban küldjük el, amelyet a postaládában hagyunk. Nem kell aláírnia a küldeményt, amennyiben a megrendelést Standard Mail küldi.

A megrendelésemet ugyanazon a napon postázzák, amikor vásároltam?

Az általunk forgalmazott termékek mind raktáron vannak, azonnal szállíthatóak. Elsőként azonban ellenőriznünk kell a megrendelését, hogy megbizonyosodhassunk a szállítási információk helyességéről, ezt követően a megrendelt terméket csomagoljuk és csak ezután küldjük ki. Ezek az eljárások körülbelül 1-2 napot vesznek igénybe.

Milyen szállítási módokat használnak? Mikorra várható a csomag érkezése?

Jelenleg két szállítási módot ajánlunk:

  1. Express International Mail: ezzel a postai szolgáltatóval küldött csomagok nyomon követhetők a megrendelés feladását követően megadott nyomon követési számmal. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes esetekben fenntartjuk a jogot, hogy megrendelését nyomon követési szám nélkül, de az Express Mail esetében ugyanolyan szállítási idővel küldjük el. Ez főleg olyan esetekben történik, amikor sikeres szállítást kell biztosítanunk az európai országokba és Kanadába.
  2. Standard Nemzetközi Légiposta: ezáltal a postai szolgáltató által küldött csomagok NEM nyomon követhetők.
Szállítási opciókÁrakSzállításKövetés
Express Nemzetközi Posta *$305-9 munkanap a FELADÁST KÖVETŐENigen
Standard Nemzetközi Légiposta$1010-21 nap a FELADÁST KÖVETŐENnem

* Nem tudjuk elküldeni megrendelését Express International Mail segítségével, ha postai továbbítási címet ad meg (pl. Postafiók, Általános kézbesítés, Poste restante, UPS üzlet, APO / FPO), szállodát vagy oktatási intézményt a szállítási címében, vagy ha rossz telefonszámot ad meg nekünk.

Felhívjuk figyelmét az alábbiakra: Néhány márkás termék megrendelésekor előfordulhat, hogy a Standard légipostai szolgáltatás nem érhető el szállítási módként. Ebben az esetben a megrendelést az Express International Mail kézbesíti.

Kérjük, ne feledje, hogy az itt megadott kézbesítési idő csak a becsült szállítási idő, amely a legtöbb esetben helytálló, de az alábbiakban ismertetett vis major valószínűsége miatt nem teljes mértékben garantálható.

Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk nem vállal felelősséget a nemzetközi postai vámellenőrzések miatti hosszabb késésekért.

Nem vállalunk felelősséget a kézbesítés késedelme miatt ugyancsak a karácsonyi és újévi ünnepségen bekövetkezett megszakítások, természeti katasztrófák, sztrájkok és egyéb olyan események miatt, amelyek a postázási folyamatot megzavarják, és amelyekre nem rendelkezünk ráhatással.

Előfordulhat a megrendelés késése a vám miatt?

Amennyiben ez megtörténik, tájékoztatni fogjuk. Ebben az esetben kérik a címzettet, hogy jöjjön és adjon engedélyt a csomag megvizsgálására. Ezt követően meg tudja kapnia a megrendelését. Ha bármilyen problémája van a megrendelés kézbesítésével, kérjük, ossza meg velünk, és mi igyekszünk megoldani a problémát.

Mi történik, ha a csomag sérült vagy valami hiányzik?

Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és értesítse őket a problémáról. Vagy újraküldjük a megrendelését, vagy visszatérítjük a befizetést.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a rendelése 90 vagy annál több tablettából áll, a megrendelését több csomagban küldjük el.

Mennyit kell fizetnem, ha újraküldi a terméket?

Ebben az esetben terméket díjmentesen kiszállítjuk.