Rólunk

Mi egy olyan online, netes gyógyszertár vagyunk, mi igyekszik segíteni merevedési problémával küzdő férfiaknak, és a libidójukat elvesztett nők számára abban, hogy ismét önfeledt és örömteli szexuális életet tudjanak élni. Készítményeink mind eredetiek, megbízhatóak, bevizsgáltak és generikus gyógyszerek családjába tartoznak. Küldetésünknek tekintjük a fent leírtakat, a vásárlóink nemi örömteli és magabiztos életének  segítését, ezért is döntöttünk úgy, hogy más online gyógyszertárakkal ellentétben mi kizárólag ilyen készítményeket forgalmazunk.

Emellett nem akadály számunkra semmilyen megrendelés sem – ha kérdése van, hívjon minket nyugodtan telefonon, kollégánk készségesen fog válaszolni az Ön számára bármilyen kérdéssel kapcsolatban. A kiszállítással sem lehet probléma, hiszen az ország egész területére ki tudjuk szállítani az online megrendelt gyógyszerét, természetesen házhoz és teljes diszkrécióval. Mivel gyógyszertárunk online patikaként működik, ezért Ön egész nap, 0-24 órában leadhatja rendelését részünkre, valamint munkatársaink szintén bármikor állnak az Ön rendelkezésére, és segítenek a megrendelésben és a tájékozódásban az oldalon található online chat funkción keresztül.

Kifejezett erősségünk, ahogy az oldalunkat látva is megbizonyosodhat róla, a profizmus és az elhivatottság, valamint a potencianövelők terén megmutatkozó szakértelmünk. Látogasson el a honlapunkra, amit a magyargenerikus.com címen talál meg, itt meggyőződhet arról, hogy a legnagyobb részletességgel írt termékismertetők és cikkek, amiket mind szakemberek készítettek segítik Önt abban, hogy hiteles forrásból tudjon tájékozódni a potencianövelők és szexuális vágyfokozók piacán, és az Önnek leginkább megfelelő terméket tudja választani. Akárcsak a generikus készítményeink, úgy oldalunk is legnagyobb odafigyeléssel és az Önök igényeit kiszolgálva készült el, ahol az ügyfélszolgálatunk is a nap minden órájában várja az Önök megkeresését a termékekkel és megrendelésekkel kapcsolatban.

Az oldal és a vállalkozás ötlete egy valós piaci és fogyasztói igényre reflektálva született meg, hiszen egyre növekvő szükség mutatkozott egy online gyógyszertár létrehozására, amelyekből egyelőre még hiány mutatkozik. Mivel több országból is várunk megrendeléseket, ezért az oldalt is több nyelven elérhetővé tettük. Magyarországon a felmérések és a statisztikák azt mutatják, hogy a az e-kereskedelem mértéke egyelőre alacsonyabb az átlagnál, amely különösen igaz a egészség és a wellness szektorokat nézve. Úgy gondoljuk, az hogy az e-kereskedelem ilyen téren még gyerekcipőben jár, az elsősorban a választék és a professzionális piaci szereplők hiányának köszönhető, amely nehezen  képes így a fogyasztók felé bizalmat kiépíteni. Éppen ezért mi úgy építettük fel a saját brandünket és oldalunkat a magyargenerikus.com-ot, hogy ott elsősorban a ránk jellemző professzionalitás és megbízhatóság kapja a legnagyobb szerepet.

Előreláthatólag az online gyógyszertárak piaca komoly növekedést fog mutatni az elkövetkező időszakban, amelyben több tényező is szerepet játszik. Az egyik ilyen az elmúlt években különösen tapasztalható növekedés az online vásárlások terén – ez Magyarországon például azt jelenti, hogy jelenleg a háztartások több mint kétharmadában van egy olyan személy, aki rendszeresen vásárol interneten keresztül. A másik oldalról az Európában folyamatosan növekvő átlagéletkor pedig szintén emeli a gyógykészítmények, gyógyszerek iránti keresletet. Mi ennek a hatalmas piacnak egy különleges szegletével, a férfiak potenciáját és a nők libidóját helyreállító készítményekkel foglalkozunk. Olyan termékeket kínálunk, amik recept nélkül is elérhetőek, amennyiben a fogyasztó előzetesen konzultált az orvosával is. Természetesen a gyógyszerek ismertetőjét és leírását is rendkívül fontos elolvasni a használatuk előtt, különösen mivel minden készítménynek külön-külön adagolása és lehetséges mellékhatásai lehetnek.