Kizárások

Társaságunk nem felelős az olyan esetleges szállítás késedelméért, amely nem haladja meg a megadott becsült szállítási napot követő 10 napot. A megadott becsült kézbesítési dátumtól számított 10 (tíz) nap, helyi ünnep esetén a következő munkanap minősül a határidőnek ebben az esetben.

Cégünk nem vállal felelőséget a sikertelen kézbesítésért abban az esetben, ha az Ügyfél hibás vagy hiányos címet vagy olyan címet adott meg, amely más módon vezet a sikertelen kézbesítéshez.

Cégünk nem felelős a sikertelen kézbesítésért abban az esetben, ha az Ügyfél nem igényelte a csomagot, visszautasította vagy bármilyen módon megakadályozta a sikeres kiszállítást. Ilyen esetekben minden visszaküldést csak az International Regular Mail segítségével tudják megtenni.

Cégünk nem vállal felelősséget semmilyen olyan generikus termék szállításáért, amely nem felel meg a vevő elvárásainak, és – kifejezetten – nem vállal felelősséget olyan szempontok alapján, mint – a tabletta színe, alakja és mérete, a nyomtatott jel vagy márka jelölés megléte pirulán, marketingnév megléte, vagy ha olyan gyártó gyártja, amely különbözik attól, amelyet az Ügyfél várhatóan kap.

Bármely generikus termék esetében a weboldalon bemutatott minden termékinformáció, például – de nem kizárólag – a logók, a termékképek, a gyártók és a marketingnevek, kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak.

Cégünk nem vállal felelősséget és hangsúlyozottan kizár minden nemű felelősséget a megrendelt termék hatékonyságának hiányáért abban az esetben, ha a terméket az előíráson kívüli használatra vásárolták.

A cégünknél leadott rendeléssel megerősíti, hogy elolvasta, megértette és elfogadta ezt a szabályozást. A visszafizetés igénylésére a fent felsorolt okok esetében tett bármely kísérlet  csalási kísérletnek minősül, ezáltal jogi lépésekhez vezethet, és együtt jár a rendszerünkből való kitiltással.