Pénzvisszatérítési szabályok

Az általunk kínált gyógyszerek általános megfelelői a márkás társaiknak. Garantáljuk Önnek, hogy kémiailag azonosak és ugyanolyan orvosi hatásúak.

Abban az esetben, ha mégsem elégedett gyógyszereink hatásával, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy és tájékoztasson minket a problémáról. Ebben az esetben visszatérítjük a költségét.

Mielőtt kapcsolatba lépne velünk, kérjük, győződjön meg arról, hogy a termékek megfelelő adagját vette-e be, és kövesse a használati utasításokat. Ne feledje, hogy a hatásokat lassíthatják a zsíros ételek és az alkoholfogyasztás, amelyeket a gyógyszer előtt fogyasztott.

Amennyiben a termék a megadott határidőig nem kerül kézbesítésre, (a szállítás 10-21 napot vesz igénybe, a vámellenőrzés további 10 napos késéssel járhat) forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, hogy jogosult legyen a visszatérítésre. A termék árát teljes mértékben visszatérítjük számlájára. A visszatérítési eljárás általában 5-7 munkanapot vesz igénybe, ezen időszak után a visszatérítés a hitelkártya-kivonaton jelenik meg.